SEO Analysis & Optimization | Promo Media Design

SEO: o metoda de promovare indispensabila in online

In momentul de fata potentialul internetului este urias, iar numarul utilizatorilor de servicii si produse online continua sa creasca. Daca ai o afacere online trebuie sa stii ca internetul este plin de posibili clienti care cauta serviciile si produsele companiei tale prin intermediul motoarelor de cautare. Cum ajung acestia la site-ul tau? Prin SEO, cea mai sigura si cea mai ieftina metoda de a face afacerile si clientii sa se intalneasca pe internet, intr-un mod avantajos pentru ambele parti: clientii vor gasi exact ceea ce cauta, iar companiile vor atrage exact clientii pe care si-i doresc.
De ce ai alege Promo Media Design?
Specialist al marketing-ului online, Promo Media Design realizeaza campanii SEO gandite astfel incat sa creasca vizibilitatea site-urilor, sa aduca profit si sa asigure o prezenta a site-urilor pe internet in acelasi timp statornica si rezonanta.

Agentie SEO cu o experienta de 7 ani pe piata romaneasca, Promo Media Design stie ca la baza oricarei campanii SEO cu rezultate certe sta cercetarea. De aceea, orice optimizare de site incepe cu studii amanutite, realizate cu tool-uri SEO dezvoltate in-house.
Cele mai pupulare servicii SEO:

 

Definirea strategiei de cuvinte cheie
Google lucreaza in primul rand cu expresii si cuvinte, iar piata online pe care va activa site-ul tau va fi definita tot de cuvinte. La Promo Media Design, iti vom crea strategia semantica care va ajuta site-ul tau sa fie vizibil pentru publicul tau tinta, in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare.

Optimizarea paginilor
Optimizarea paginilor pentru motoarele de cautare implica prelucrarea unor elemente ale site-ului web. Aceste modificari vor avea un impact semnificativ asupra experientei de utilizare a site-ului dvs. si asupra performantei în rezultatele de cautare naturale.

Dezvoltarea linking-ului extern
Numarul de link-uri care trimit catre site-ul tau este un factor primordial pentru o mai buna clasare in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare. Promo Media Design te ajuta sa dezvolti o retea de link-uri de calitate in jurul site-ului tau.

Audit si evaluare tehnica
Problemele tehnice ale site-urilor pot constitui o frana in procesul de promovare.Promo Media Design realizeaza o analiza tehnica amanuntita a site-tau si iti recomanda cele mai bune solutii care vor simplifica indexarea continutului tau si care vor atrage o buna pozitionare in motoarele de cautare.

Tracking si reporting
Urmarirea evolutiei site-ului tau permite adaptarea continua a strategiei la cerintele web. Promo Media Design iti furnizeaza regulat rapoarte de trafic si de pozitionare in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare pentru ca tu sa stii tot timpul unde se situeaza site-ul tau.

Studiu de concurenta
Urmarirea evolutiei site-ului tau permite adaptarea continua a strategiei la cerintele web. Promo Media Design iti furnizeaza regulat rapoarte de trafic si de pozitionare in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare pentru ca tu sa stii tot timpul unde se situeaza site-ul tau.

Ne puteti contacta 0768.768.768

Ramaneti la curent cu noutatile noastre