E-Commerce – Vanzari Online | Promo Media Design

Comertul electronic din Romania nu mai este deloc o noutate. De ce? Pentru ca provoaca piata romaneasca la un rulaj de sute de milioane de euro anual, oferind astfel o imagine clara asupra interesului romanilor vizavi de cumparaturile online.

Cumparaturile online cresc exponential

Diferite studii si statistici releva clar faptul ca romanii devin din ce in ce mai interesati de cumparaturile online, motivele fiind evidente: este mai simplu, mai ieftin si mult mai lejer sa plasezi o comanda de pe internet. Cu noile sisteme Verified by Visa/MasterCard, magazinele online castiga din ce in ce mai multa incredere in fata potentialilor cumparatori – asta in contextul in care securitatea online este un subiect dinamic si destul de controversat.

Acum este momentul sa-ti deschizi un magazine online!

Pentru ca zilnic, in Romania, se deschid cel putin 2-3 magazine online iar concurenta pentru afisarea fruntasa in motoarele de cautare devine tot mai grea, cu fiecare magazin virtual lansat, batalia pentru motoarele de cautare devine, de asemenea, mai apriga! Mai mult de atat, se estimeaza ca pe viitor numarul magazinelor de tip eCommerce va creste de cel putin cateva ori, motiv pentru care adevaratii investitori privesc piata ca pe un loc inca neexplorat sau fara prea multa concurenta – motiv pentru care cei peste 7 milioane de utilizatori de internet din Romania pot fi transformati cu usurinta in clienti!

Ce va propunem?

Echipa noastra, care este una tanara si motivata, va pune la dispozitie programatori, graficieni si specialisti seo – pentru ca nu este suficient sa realizam un magazin online bine programat, cu un design inteligent: specialistii seo vor avea grija ca proiectul dvs sa ajunga fruntas in cautarile Google si tine doar de dumneavoastra cum vreti sa ne folositi! Ulterior dezvoltarii va propunem o serie de pachete de promovare folosind Adwords, Facebook si alte metode alternative de reclama.

Suntem tineri si oferim solutii complete! Intrati in legatura cu noi pentru a putea discuta despre planurile dumneavoastra in zona online!

Ne puteti contacta 0768.768.768

Ramaneti la curent cu noutatile noastre