Design Grafic | Promo Media Design

Grafica web care te defineste
Exprimarea identitatii grafice prin mijloace infografice variate: webdesign, corporate ID, Facebook ID, animatii Flash, bannere, sporeste puterea de sugestie a marcii si favorizeaza dobandirea notorietatii brand-ului. Cand ai o idee buna de webdesign poate fi o intamplare. Cand ai tot timpul idei bune se numeste experienta.
Solutii web care iti garanteaza eficienta
Secretul construirii unui website, newsletter sau a unei aplicatii Facebook de calitate consta in armonizarea graficii cu eficienta solutiilor de dezvoltare. Descopera serviciile noastre de dezvoltare care iti vor garanta eficienta solutiei tale web.
Strategii web
Intr-un mediu comercial foarte competitiv, asa cum a devenit cel online, folosirea solutiilor de comunicare potrivite si aplicarea unui plan de marketing bine pus la punct sunt esentiale pentru dezvoltarea unei afaceri. Cu ISEOM, aveti acces la o gama completa de servicii in domeniul marketing-ului online, din care sa le alegeti pe cele care se potrivesc proiectului dumneavostra: campanii SEO, campanii Google Adwords, promovare prin Social Media Marketing.

Web design : o provocare la care raspundem inteligent!

« Impreuna » este cuvantul cheie al acestei prime etape din crearea unui site. Tu ai ideea iar noi o vom lucra si o vom modela pentru a o transforma in prezenta online pe care ti-o doresti. Pornind de la fiecare detaliu pe care il primim de la tine construim caramida cu caramida arhitectura, inventam imaginea si trasam calea pe care utilizatorii tai o vor urma atunci cand vor accesa site-ul tau.

Numai cu un plan bine pus la punct putem pune bazele unui proiect de succes. Echipa noastra te va insoti in formularea si exprimarea ideii tale si o va transpune in realitatea online

“Creativ” In online, prezenta ta este 80% imagine iar prima impresie poate face diferenta dintre un utilizator cucerit si unul pierdut. Asigura-te ca identitatea grafica a site-ului tau va reusi sa transmita de la primul click exact mesajul pe care il doresti.

 

“Intuitiv” Un web design profesionist imbina creativitatea cu o arhitectura a site-ului bine definita astfel incat sa ofere utilizatorilor o experienta intuitiva si atractiva.

“Ergonomic” Pentru ISEOM, webdesignul inseamna creativitate, ergonomie si uzabilitate. Obiectivul nostru este adaptarea site-ului tau la pretentiile vizitatorilor sai, astfel incat sa fie usor si confortabil de utilizat si sa creeze dorinta de revenire.

Prin promovare intelegem procesul prin care se imbunatateste perceptia pe care o are consumatorul asupra ta. Deci, in relatia cu consumatorul, brandul este perceptia iar promovarea este procesul de imbunatatire a perceptiei.

Ne puteti contacta 0768.768.768

Ramaneti la curent cu noutatile noastre